Succesvolle sponsordag voor Patricia

15 maart 2015

Gisteren, 14 maart, stond in het teken van de motorsport hier in Lekkerkerk. Ik kreeg gelukkig veel hulp van vrienden, familie en sponsors met het organiseren van deze middag. Ze stonden allemaal voor me klaar om onder andere al de motoren richten de Weidehoeck te verplaatsen. En de catering werd verzorgd door mijn tante.

Nadat alles was klaar gezet werd er meteen een interview met RTV Krimpenerwaard opgenomen. Bekijk hier het filmpje. Daarna druppelden langzaam de eerste mensen 'binnen' om eens een kijkje te komen nemen. 

Ook de stoere opstap jongens en meisjes stonden te trappelen om hun eerste meters op een minibike te mogen maken. Omdat ik ambassadeur ben van RACE-KIDS waren ook zij aanwezig. Onder professionele begeleiding kregen deze kinderen vandaag zowel theorie les als les op de motor. Robert Schotman was ook aanwezig om de kleintjes voor te rijden. Tussendoor konden we de snelle NK motoren starten en reden we verschillende demo's. Ik reed vandaag de eerste meters op de geheel nieuwe minibike. Met deze machine kunnen we zeker voor de Nationale titel gaan dus dat is het doel voor 2015. Ook kon ik nog wat meters maken op de kartbike!

Langs de baan stonden een hoop mensen om te kijken maar er waren ook verschillende filmcamera's en fotograven aanwezig. Na het interview met Dichtbij.nl had ik nog even tijd om met alle aanwezigen te praten. Bekijk hier het filmpje gemaakt door Dichtbij.nl. 

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor deze mooie dag!


Ga terug naar het nieuwsoverzicht...