Samenwerking Action Kart Hasselt

25 februari 2015

Afgelopen zondag, 22 februari, zijn mijn vader en ik naar België afgereisd. Ik werd uitgenodigd door de eigenaar om eens op een 'Kartbike' te komen rijden. Onwijs leuk natuurlijk dus deze kans hebben wij niet laten schieten, ondanks de afstand van 185 km. Eenmaal in Hasselt aangekomen werden we netjes ontvangen door Dirk, hij vertelde over zijn nieuwe 'Kartbike' project. Onder andere Moto3 coureur Livio Loi traint al met deze motoren. 

Ik mocht ook meteen op de motor stappen. Een beetje wennen was het wel! Zowel de baan als de motor waren nieuw voor me. Na twee sessies kreeg ik een schakel motor tot mijn beschikking. Dit voelde meteen beter aan waardoor ik snelle tijden kon rijden op deze indoor kartbaan. Dirk was ook erg tevreden waardoor we een samenwerking aangaan. Ik krijg een kartbike geheel tot mijn beschikking om te trainen en ik mag deze meenemen naar evenementen en wedstrijddagen voor op het paddock. Super bedankt! Deze Kartbike is al te bewonderen op mijn sponsordag (hierover later meer nieuws). Op deze manier krijgt de Kartbike gedurende dit jaar meer publiciteit in Nederland. Wilt u ook eens op een Kartbike rijden? Dat kan! Deze motoren zijn te huur bij Action Kart te Hasselt.

Klik hier voor het filmpje van mijn eerste keer op een Kartbike.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht...