Patricia gaat de eerste trainingsmeters van 2016 maken in Spanje

12 december

Inmiddels zit seizoen 2015 er al even op en zijn we druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De Open Wegrace Cup licentie is binnen en de inschrijvingen voor de races zijn vandaag de deur uitgegaan. Ik ga dus in 2016 het volledige seizoen met de 600 rijden! Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging. 

Om eind maart tijdens de eerste race al meteen goed te willen presteren hebben we besloten om een voorjaarstraining te doen. We vertrekken dus zondag 6 maart richting het zonnige Spanje! Een week eerder is de motor, die op transport gaat bij de Belgische organisatie No Limits Track Days, al onderweg. Maandag tot en met donderdag wordt er gereden op het circuit van Cartagena. Ik kan echt niet wachten om hier de eerste meters van 2016 te gaan maken!

Verder kan ik met trots vertellen dat alle sponsors van afgelopen seizoen weer toegezegd hebben om ook in 2016 Patricia Kok Racing te willen ondersteunen. Naast een aantal nieuwe sponsoren zijn de eerste stappen weer gezet. 

Ik ga het seizoen van start in nieuwe maatpakken van Lookwell International. Ik ben eind november in Eindhoven langs geweest om mijn maten op te laten meten. Het besproken ontwerp gaat een mooie uitdaging worden, ik ben dan ook zeer benieuwd naar het definitieve en speciale ontwerp. Dankzij Lookwell International en Bert Nobel van TTL (www.hangbanen.nl) heb ik straks twee hele gave nieuwe racepakken. Helemaal super!