Goede supermoto training in voorbereiding op ONK debuut

11 oktober

Vandaag heb ik lekker kunnen trainen met de supermoto op het Junior Track in Assen. Het was erg druk. De meeste coureurs pikten deze zonnige, maar zeer koude dag, nog even mee voor één van de laatste buiten trainingen. 

Deze training was bedoeld om nog wat extra meters te maken voor de wedstrijd over 2 weken. Ik ga namelijk mijn debuut maken op het ONK in Lelystad. Ik ga meerijden in de LadiesCup en weet al dat er een aantal ervaren meiden meerijden. 

Vandaag waren de BSB Moto3 coureurs Vasco van der Valk en Jorel Boerboom ook aanwezig met de supermoto. Ik heb een sessie met deze jongens kunnen rijden wat erg leuk was! Het ging super en de snelheid zat er goed in vandaag. Ondanks ik niet in staat was om de koppelings hendel in te knijpen door veel te koude handen heb ik heel goed kunnen trainen vandaag. Bekijk de onboard beelden van vandaag hier.

Op naar de wedstrijden over 2 weken. Ik heb er erg veel zin in!