Team Surprise verslaat RW Racing team op fandag van Livio Loi!

7 maart 2015

De eerste overwinning van het seizoen is al binnen! En dit keer niet op twee, maar op vier wielen. Vandaag organiseerde moto 3 coureur Livio Loi zijn fandag bij Action Kart in Hasselt. Omdat Action Kart mijn sponsor is werd ik vandaag uitgenodigd om mee te rijden met de 4 uur durende kart race. Ik reed met nog drie Belgische coureurs in een team. 

De snelste tijd van de dag was uiteraard van Livio zelf maar de overwinning ging naar ons team! De hele race waren we aan elkaar gewaagd en na 4 uur hadden wij 400 ronden afgelegd en werd RW Racing met 399 ronden afgevlagd. Ik heb mezelf ook verrast met een rondetijd van 35 seconden! Super goed geregeld vandaag, heel erg bedankt dat ik mee mocht doen.

Vandaag ook de kartbike mee naar huis genomen, daar kunnen jullie mij volgende week tijdens mijn sponsordag mee in actie zien komen! 
Ga terug naar het nieuwsoverzicht...