patricia tekent contract bij start racing nieuwsleusen seizoen 2017

6 november

NIEUWS! Heel trots mogen wij officieel bekend maken dat Patricia in seizoen 2017 voor START Racing Nieuwleusen zal gaan rijden! Dit professionele race team, wat staat voor "Stichting Aankomend Race Talent", zal voor het eerst in 20 jaar met een vrouwelijke coureur gaan werken. Wij voelen ons vereerd en zijn super blij met deze kans.

Patricia: "Ik kan niet wachten om met het team aan de slag te gaan! Ik hoop vooral veel te leren en de stijgende lijn van afgelopen jaar door tezetten. Gelukkig gaan we nog voor het OW Cup seizoen begint testen in Spanje zodat ik kan wennen aan de snelle Yamaha R6 en natuurlijk het team. Ik heb er super veel zin in!

Ik wil al mijn sponsoren enorm bedanken voor hun steun en vertrouwen in mij! Dankzij deze fantastische mensen om me heen kan ik mijn dromen naleven en er 100% voor gaan!"

Teamgenoot van Patricia is Ricardo Brink, die afgelopen seizoen al actief was voor START Racing. Hij zal in 2017 de overstap gaan maken naar de 1000 op een Yamaha R1M.

Het officiële persbericht werd op 6 november 2016 wereldkundig gemaakt via Racesport.nl:
https://www.racesport.nl/ow-cup/start-racing-2017-ricardo-brink-en-patricia-kok/ 

De eerste race van het seizoen zal op zaterdag 15 april verreden worden, TT Circuit Assen.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht...